Τζάμια – Υαλοπίνακες

Το τζάμι (υαλοπίνακας) αποτελεί το 70%-80%  της επιφάνειας ενός παραθύρου. Είναι σημαντική λοιπόν η σωστή επιλογή του υαλοπίνακα αφού η επίδρασή του στην ενεργειακή απόδοση, την ηχομόνωση και την ασφάλεια είναι πολύ μεγάλη.

Υαλοπίνακες - Τζαμια - Διαχωριστικά

Επιπλέον σε άλλες εφαρμογές θέλουμε να προσφέρει ασφάλεια, προστασία και αισθητικό αποτέλεσμα. Η τεράστια γκάμα υαλοπινάκων που σας προσφέρουμε, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας, θα σας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αντιολισθητικοί Υαλοπίνακες

Ασφάλεια και μοναδικό αποτέλεσμα

Αντιολισθητικοί υαλοπίνακες ασφαλείας σε δάπεδο, σκάλα και κάθε επιφάνεια. Μοναδικό αποτέλεσμα, απαράμιλλη αισθητική.

Υαλοπίνακες - Τζαμια - Διαχωριστικά

Καινοτόμα σχέδια για γυάλινα πατώματα και σκάλες, τα οποία δημιουργούν μια αίσθηση διαφάνειας τόσο σε εμπορικές όσο και οικιακές εφαρμογές, δίνοντας μια αναμφισβήτητα σύγχρονη αισθητική. Παίρνουν την ομορφιά και τη σαφήνεια από άλλες εφαρμογές γυαλιού και τις τοποθετούν κάτω από τα πόδια σας!

Πυράντοχοι Υαλοπίνακες

Ασφάλεια και μοναδικό αποτέλεσμα

Οι Υαλοπίνακες Ασφαλείας Securit είναι πιο ανθεκτικοί στις θερμοκρασίες από τα κοινά τζάμια. Αντέχουν έως 350ΟC.

Οι Κεραμικοί Υαλοπίνακες διατίθενται σε 4mm πάχος και έχουν αντοχή σε θερμοκρασίες μέχρι 750οC

Ενδείκνυται η χρήση τους σε πόρτες από τζάκια & σόμπες.

Υαλοπίνακες - Τζαμια - Πυράντοχοι

Οι Υαλοπίνακες Πυρασφαλείας προσφέρονται για εφαρμογές με συγκεκριμένες απαιτήσεις πυραντίστασης, αποτελούν ένα αποτελεσματικό εμπόδιο ενάντια στην δίοδο της φωτιάς, καπνού και τοξικών αερίων. Ανάλογα με την χρονική απαίτηση προστασίας ,αντέχουν  από 30min έως 120min σε υψηλές θερμοκρασίες ώστε να εξασφαλίσουν επαρκή χρόνο διαφυγής σε περίπτωση φωτιάς.

Aντι-αντανακλαστικός Υαλοπίνακας

Παρουσίαση με μοναδική καθαρότητα

Ο αντι-αντανακλαστικός Υαλοπίνακας προσφέρει κρυστάλλινη διαφάνεια χωρίς καμία παραμόρφωση. Το γεγονός αυτό, το καθιστά ιδανικό υλικό για γκαλερί, εκθεσιακούς χώρους και βιτρίνες.

SCHOTT®

Υαλοπίνακες - Τζαμια - Διαχωριστικά-anti-reflect

Πολυστρωματικοί Υαλοπίνακες (Triplex)

Μοναδική ασφάλεια και αισθητική

Κατασκευάζονται από δύο ή περισσότερους κοινούς ή θερμικώς σκληρυσμένους (tempered) υαλοπίνακες με ενδιάμεσο στρώμα ή στρώματα από λεπτές, ελαστικές, πολυβινυλοβουτυρικές μεμβράνες – PVB. Το κύριο χαρακτηριστικό των υαλοπινάκων ασφαλείας όσο αφορά την προστασία, είναι ότι σε περίπτωση θραύσης, η μεμβράνη με την οποία τα κρύσταλλα είναι συγκολλημένα, αφενός δεν επιτρέπει στα θραύσματα να απομακρυνθούν από την επιφάνεια της. Σε πλήρως πλαισιωμένη εγκατάσταση τα θραύσματα θα συγκρατούνται και ο υαλοπίνακας θα διατηρεί μια παραμένουσα αντοχή έως ότου αντικατασταθεί. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται όπου υπάρχει κίνδυνος ανθρώπινου τραυματισμού και να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις ασφαλείας του κάθε τύπου εφαρμογής (νοσοκομεία, σχολεία, καταστήματα, γραφεία, σπίτια κ.τ.λ.).

πολυστρωματικά γυαλιά

Εφαρμογές:

– Κιγκλιδώματα σε μπαλκόνια και σκάλες

– Εσωτερικά χωρίσματα

– Διακοσμητικά κιγκλιδώματα

– Καμπίνες ντους λουτρών

– Φεγγίτες και Πόρτες

– Υαλοπετάσματα, στέγαστρα κ.λπ.

Υαλοπίνακες Ασφαλείας

Θερμική επεξεργασία υαλοπινάκων

Ο υαλοπίνακας μετά από τη θερμική επεξεργασία έχει αυξημένη αντοχή, έως και πέντε φορές ισχυρότερη από το συνηθισμένο γυαλί.

Tempered Γυαλί

Αυτού του είδους οι υαλοπίνακες, προσφέρουν ασφάλεια γιατί εάν σπάσει, θρυμματίζεται σε πολύ μικρά κομμάτια και αυτός είναι ο λόγος που το καθιστά κατάλληλο για πόρτες, καμπίνες ντους, διαχωριστικά, τραπέζια κ.α.

Μολυβδύαλος

Προστασία από ακτινοβολία

Είναι γυαλί κεχριμπαρένιου χρώματος που περιέχει 70% οξείδιο του μολύβδου το οποίο μειώνει δραστικά την ιονίζουσα ακτινοβολία. Αποτελεί ένα υψηλής προστασίας γυαλί κατά της ακτινοβολίας Χ. Eσωτερικά πετάσματα, πόρτες, διαχωριστικά και παράθυρα σε ιατρικούς, βιομηχανικούς ή ακτινολογικούς χώρους.

Η αποτελεσματικότητα των υαλοπινάκων αυτών στην απορρόφηση των ιονίζοντων ακτινοβολιών, καθορίζεται από το λεγόμενο «ισοδύναμο πάχος μολύβδου».

Ακτινοβολία γυαλί

Το μέγεθος αυτό ουσιαστικά παραλληλίζει την αποτελεσματικότητα του υπο εξέταση υαλοπίνακα με την αποτελεσματικότητα ενός θεωρητικού φύλλου καθαρού μολύβδου κάποιου συγκεκριμένου πάχους.

Οι υαλοπίνακες αυτοί δεν υπάρχουν συνήθως ετοιμοπαράδοτοι και εισαγάγονται κατόπιν ειδικής παραγγελείας.

SCHOTT AG

Υαλοπίνακες On-Off

Θερμική επεξεργασία υαλοπινάκων

Η εναλλασσόμενη διάφανη – αδιάφανη μεμβράνη είναι η τελευταία εξέλιξη στον τομέα της Νανοτεχνολογίας.
Η μεμβράνη χρησιμοποιείται για προστασία της ιδιωτικής ζωής, από τον ήλιο αλλά και σε πολυάριθμες εφαρμογές.

Με την παροχή – διακοπή ρεύματος η μεμβράνη μετατρέπεται σε διάφανη – αδιάφανη αντίστοιχα.

Υαλοπίνακες - Τζαμια - Διαχωριστικά

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πάτημα ενός διακόπτη να προκαλέσει την άμεση αλλαγή της κατάστασης. Αυτή η λειτουργία είναι αναστρέψιμη και μπορεί να επαναληφθεί επ’ αόριστον.  Εξασφαλίζει προστασία της ιδιωτικής ζωής , για αίθουσες συσκέψεων, μπάνια, κουζίνες, σημεία ελέγχου ασφαλείας (τράπεζες, νοσοκομεία, ταχυδρομεία, αστυνομικά τμήματα, κλπ.).

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε προσφορά για κάθε είδους υαλοπίνακες.

Φόρμα επικοινωνίας