Γυάλινα Κάγκελα – Στηθαία

Συστήματα γυάλινων στηθαίων, επιδαπέδιας, ενδοδαπέδιας και εξωτερικής στήριξης, χωρίς κάθετες κολώνες.
Όλα τα συστήματα δέχονται κάθετους υαλοπίνακες triplex ή triplex securit, από 10-22mm πάχος  και έως 120cm ύψους, με διαφανείς ή χρωματιστές μεμβράνες,.
Διατίθενται  σε φυσική ή γυαλιστερή ανοδίωση και σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL της επιλογής σας.

Τα πλεονεκτήματα των γυάλινων στηθαίων είναι:

  • Ασφάλεια σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές
  • Εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλασμα χωρίς να περιορίζουν τη θέα.
  • Δεν απαιτούν συντήρηση.

Ιδανικά για χρήση σε ξενοδοχεία και κατοικίες  τόσο για εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους.

Γυάλινα Κάγκελα – Στηθαία

Tα γυάλινα κάγκελα αποτελούν την μοναδική λύση για βεράντες και μπαλκόνια με θέα χωρίς ενοχλητικές ενδιάμεσες κολόνες. Είναι κατασκευασμένα ώστε να είναι ανθεκτικά και ασφαλή, με όλες τις επίσημες πιστοποιήσεις. Καθώς υπάρχουν διάφοροι τρόποι εγκατάστασης, επιλέγουμε σε συνεννόηση με τον πελάτη, το ασφαλέστερο και αισθητικό άρτιο αποτέλεσμα που ταιριάζει στο χώρο σας.
Επιπλέον τα γυάλινα κάγκελα σε εσωτερικούς χώρους και σκάλες προσδίδουν στην οικία σας έναν αέρα μινιμαλισμού, αναδεικνύοντας αισθητικά τα δομικά στοιχεία, όπως σκάλες και εσωτερικά μπαλκόνια.

…και απολαύστε τη θέα σας

Γυάλινα Πατώματα

Τα γυάλινα πατώματα δεν είναι μόνο εντυπωσιακά από την άποψη του design, αλλά επίσης πληρούν ένα σημαντικό πρακτικό σκοπό – επιτρέπουν στο φως να διαπεράσει μια βασική κτηριακή δομή: το πάτωμα. Με αυτόν τον τρόπο, το γυάλινο δάπεδο δημιουργεί μια νέα αίσθηση του χώρου και παρέχει βασικό φωτισμό στο κατώτερο επίπεδο.
Αυτές οι εξαιρετικά ανθεκτικές γυάλινες επιφάνειες είναι κατασκευασμένες με τις υψηλότερες προδιαγραφές των υαλοπινάκων, για να εξασφαλιστεί μια σχετικά ελαφριά και ταυτόχρονα ανθεκτική γυάλινη δομή.
Καινοτόμα σχέδια για γυάλινα πατώματα και σκάλες, τα οποία δημιουργούν μια αίσθηση διαφάνειας τόσο σε εμπορικές όσο και οικιακές εφαρμογές, δίνοντας μια αναμφισβήτητα σύγχρονη αισθητική.

Ασφάλεια και μοναδικό αποτέλεσμα

Γυάλινα πατώματα

Παίρνουν την ομορφιά και τη σαφήνεια από άλλες εφαρμογές γυαλιού και τις τοποθετούν κάτω από τα πόδια σας!

Γυάλινα πατώματα

Αναμφισβήτητα σύγχρονη αισθητική

Γυάλινα πατώματα