ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ…

Η Εταιρεία Πάσχος ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1976 από τον Αθανάσιο Πάσχο και έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο των υαλοπινάκων και καθρεπτών.

Τα σύγχρονα μηχανήματα κατεργασίας και επεξεργασίας, η εντιμότητα, η συνέπεια και η σωστή εξυπηρέτηση, οδήγησαν την εταιρεία σε σταθερά ανοδική πορεία. Το 1989 άλλαξε νομική μορφή σε ΠΑΣΧΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. και έχοντας ως μόνιμο στόχο την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της συνέχισε τις επεκτάσεις, διατηρώντας παράλληλα την οικογενειακή της μορφή με μετόχους όλα τα μέλη της οικογένειας Πάσχου.

Το 1995 μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρεία και έκτοτε, με γοργούς ρυθμούς ανέβηκε στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου, όπου και παραμένει ως σήμερα.

Οι ιδιόκτητοι εργοστασιακοί χώροι, στο 5ο χλμ Λαγκαδά – Κολχικού καλύπτουν την κατασκευή κρυστάλλων, καθρεπτών και όλων των συναφών γυάλινων κατασκευών, ειδικών και μη.

Ο εκθεσιακός χώρος στο Ντεπώ Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζεται και η έδρα της εταιρίας, καλύπτει σε χονδρική και λιανική την εμπορική δραστηριότητα της επιχείρησης, η οποία προσφέρει ιδιαίτερες λύσεις και καλύπτει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις πάντα με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ…

Στη διαδικτυακή σελίδα της εταιρίας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε όλη την γκάμα των προϊόντων: αυτόματες πόρτες, γυάλινες πόρτες, συρόμενες πόρτες. ειδικοί υαλοπίνακες, διακοσμητικοί καθρέφτες και κρύσταλλα, γυάλινοι νιπτήρες, καμπίνες και έπιπλα μπάνιου, εξειδικευμένες αρχιτεκτονικές κατασκευές (στέγαστρα, σκάλες, δάπεδα, στηθαία), ψηφιακές εκτυπώσεις, ανοιγόμενες πόρτες, πτυσσόμενες πόρτες, ανεμοφράκτες. 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 100%
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 100%
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ 100%
ΠΟΙΟΤΗΤΑ 100%
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ 100%
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ 100%

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Ανακαλύψτε και εσείς πως το «άψυχο» γυαλί μπορεί να μετατραπεί σε κάτι μαγικό, να αποκτήσει «ζωή» και να μεταμορφώσει το χώρο σας, επαγγελματικό και οικιακό, προσφέροντας εκτός από απαράμιλλη ομορφιά και ασφάλεια.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Η έμπειρη ομάδα σχεδιαστών μας σχεδιάζει ότι έχετε φανταστεί, σε σχέση με τον χώρο σας.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, παράγουμε γυάλινες δημιουργίες στα μέτρα σας.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Για να δείξει το γυαλί όμορφα πρέπει να τοποθετηθεί και σωστά. Η πολυετής εμπειρία των συνεργείων μας εγγυώνται το σωστό τελικό αποτέλεσμα.