Ανασυρόμενα Παράθυρα – Γκιλοτίνες

Λειτουργικότητα και εμφάνιση

Τα Ανασυρόμενα Παράθυρα – Γκιλοτίνες είναι ιδανικά για μεγάλα ανοίγματα. Παρέχουν όλα τα οφέλη ενός γυάλινου στηθαίου, με το πλεονέκτημα της προστασίας από τον άνεμο και τη βροχή. Ανοίγουν και κλείνουν αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού. Κατασκευασμένα με πλαίσια αλουμινίου στο χρώμα της επιλογή σας και πολυστρωματικούς υαλοπίνακες ασφαλείας-Laminated. Αποτελούνται από δύο τρία, τέσσερα ή πέντε πλαίσια, το ένα εκ των οποίων παραμένει σταθερό.  Επιπρόσθετα, υπάρχει δυνατότητα για κατασκευές άνω των πέντε πλαισίων κατά παραγγελία πελάτη.

  • Ανασυρόμενα παράθυρα – συστήματα τεσσάρων πλαισίων

  • Ανασυρόμενα παράθυρα – συστήματα τριών πλαισίων

  • Ανασυρόμενα παράθυρα – συστήματα δυο πλαισίων

Ανασυρόμενα Αυτόματα Παράθυρα
Ανασυρόμενα Αυτόματα Παράθυρα
Ανασυρόμενα Αυτόματα Παράθυρα
Για μεγάλες επιφάνειες

Συστήματα τριών ή τεσσάρων πλαισίων

Ανασυρόμενα Παράθυρα – Γκιλοτίνες συστήματα, με πλαίσια αλουμινίου και πολυστρωματικούς υαλοπίνακες ασφαλείας-Laminated 44.1 ή Tempered 8mm ή διπλής υάλωσης συνολικού πάχους 24mm. Αποτελείται από τρία ή τέσσερα πλαίσια, το ένα εκ των οποίων παραμένει σταθερό, ενώ τα άλλα σύρονται, αφήνοντας ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος του συνολικού ανοίγματος.
Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου, μπορείτε να επιλέξετε εάν το σταθερό πλαίσιο θα βρίσκεται κάτω δημιουργώντας ένα γυάλινο στηθαίο κατά το άνοιγμα ή εάν θα βρίσκεται επάνω, ώστε να γίνεται η διέλευση του κόσμου από κάτω.

Διατίθεται μόνο σε έκδοση που περιλαμβάνει ηλεκτροκίνητο χειρισμό. Ο μηχανισμός βρίσκεται στο επάνω μέρος της κατασκευής.

 Προσαρμοζόμενο στις ακριβείς ανάγκες του κάθε έργου ξεχωριστά. Ιδανικό για προσόψεις καταστημάτων, χειριζόμενο γρήγορα και εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Για κανονικές επιφάνειες

Συστήματα δύο πλαισίων

Ανασυρόμενα Παράθυρα – Γκιλοτίνες με ένα σταθερό και ένα κινητό τμήμα.
Μπορείτε να επιλέξετε εάν το σταθερό πλαίσιο θα βρίσκεται κάτω ή επάνω.
Ηλεκτροκίνητος χειρισμός με διακόπτη.

  • Ο μηχανισμός βρίσκεται στο επάνω μέρος της κατασκευής.
  • Προσαρμοζόμενο στις ακριβείς ανάγκες κάθε έργου ξεχωριστά.
  • Όλες οι κατασκευές προσαρμόζονται και στις σχεδιαστικές απαιτήσεις σας.
Ανασυρόμενα Αυτόματα Παράθυρα
Ανασυρόμενα Παράθυρα
Ανασυρόμενα Αυτόματα Παράθυρα
(Ενδεικτικά Καταστήματα)

Ανασυρόμενα Παράθυρα – Γκιλοτίνες

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ

Όλοι οι τύποι ανασυρόμενων παραθύρων είναι διαθέσιμοι σε όλες τις διαστάσεις και χρωματισμούς της επιλογής σας, σε απόλυτη αρμονία με τον επαγγελματικό σας χώρο.