Αυτόματες Πόρτες

Οι αυτόματες πόρτες έχουν γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητα μας. Όχι μόνο εξυπηρετούν τις ανάγκες των διερχομένων σε καταστήματα, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα αλλά επίσης συμβάλουν και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Νέος μηχανισμός αυτόματης συρόμενης πόρτας, υψηλής τεχνολογίας.

Μοντέρνος, μικρών διαστάσεων οδηγός που ενσωματώνει όλα τα καινοτόματεχνικά χαρακτηριστικά: βαρέως τύπου κινητήρα με ενσωματωμένο κωδικοποιητή υψηλής απόδοσης, ψηφιακό σήμα τηλεχειρισμού, υψηλής ασφάλειας αισθητήρες και αθόρυβη λειτουργία.

Αυτόματες Πόρτες

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ…

Για την διασφάλιση συνθηκών υγιεινής σε χειρουργικά δωμάτια μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι αυτόματες πόρτες ερμητικού κλεισίματος, οι οποίες αποτρέπουν την είσοδο σκόνης στο χώρο. Υαλοπίνακας ασφαλείας, ανοξείδωτο ατσάλι, ειδικού τύπου χρώματα και αυτόματο σύστημα ανοίγματος είναι κάποιες από τις επιλογές.
Το σύστημα αυτόματων και χειροκίνητων θυρών ερμητικού κλεισίματος παρέχει πολύ υψηλή μόνωση κάτω από συνθήκες υψηλής πίεσης. Ενδεδειγμένη λύση για νοσοκομεία, χειρουργεία, ιατρικά εργαστήρια, ακτινολογικά εργαστήρια, φαρμακευτικές – χημικές βιομηχανίες και σε άλλες εφαρμογές όπου απαιτείται υψηλό επίπεδο μόνωσης και ηχομόνωσης.

Το πάνελ της πόρτας μπορεί να κατασκευαστεί από ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο ή υαλοπίνακα ασφαλείας Triplex. Μπορεί να ενσωματωθεί επένδυση μόλυβδου για την προστασία X-Ray.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Όλοι οι τύποι συρόμενων πορτών είναι διαθέσιμοι σε όλες τις διαστάσεις και χρωματισμούς της επιλογής σας, σε απόλυτη αρμονία με τον επαγγελματικό σας χώρο.

Κουρμπαριστή αυτόματη συρόμενη πόρτα
Κουρμπαριστή αυτόματη συρόμενη πόρτα

Κουρμπαριστή αυτόματη πόρτα

Κουρμπαριστή αυτόματη συρόμενη πόρτα

Οι Κουρμπαριστές πόρτες μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιαδήποτε ακτίνα ορίζεται από τις απαιτήσεις του έργου, για ένα εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα.

Κουρμπαριστή αυτόματη συρόμενη πόρτα
Τηλεσκοπική Αυτόματη Πόρτα

Τηλεσκοπικές Αυτόματες Πόρτες

Η κάσα γωνία είναι ένα κομψό προφίλ αλουμινίου που επιτρέπει τη δημιουργία πόρτας, σε οποιοδήποτε σημείο του τοίχου, χωρίς να είναι απαραίτητο να υπάρχει προεξοχή-λαμπάς.

Βασικός Εξοπλισμός

Αισθητηρες

Εξαρτήματα

Εξαρτήματα

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε προσφορά για συρόμενες πόρτες.

Φόρμα επικοινωνίας