Γυαλινα κάγκελα - Στηθαία

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ…

Η Εταιρεία Πάσχος ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1976 από τον Αθανάσιο Πάσχο και έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο των υαλοπινάκων και καθρεπτών.

Τα σύγχρονα μηχανήματα κατεργασίας και επεξεργασίας, η εντιμότητα, η συνέπεια και η σωστή εξυπηρέτηση, οδήγησαν την εταιρεία σε σταθερά ανοδική πορεία. Το 1989 άλλαξε νομική μορφή σε ΠΑΣΧΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. και έχοντας ως μόνιμο στόχο την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της συνέχισε τις επεκτάσεις, διατηρώντας παράλληλα την οικογενειακή της μορφή με μετόχους όλα τα μέλη της οικογένειας Πάσχου.

Το 1995 μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρεία και έκτοτε, με γοργούς ρυθμούς ανέβηκε στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου, όπου και παραμένει ως σήμερα.

Γιατί εμάς;

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι ιδιόκτητοι εργοστασιακοί χώροι, στο 5ο χλμ Λαγκαδά – Κολχικού καλύπτουν την κατασκευή κρυστάλλων, καθρεπτών και όλων των συναφών γυάλινων κατασκευών, ειδικών και μη.

Ο εκθεσιακός χώρος στο Ντεπώ Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζεται και η έδρα της εταιρίας, καλύπτει σε χονδρική και λιανική την εμπορική δραστηριότητα της επιχείρησης, η οποία προσφέρει ιδιαίτερες λύσεις και καλύπτει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις πάντα με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Γυαλινα κάγκελα - Στηθαία
Υαλοπίνακες - Τζαμια - Διαχωριστικά-παραγωγή
Υαλοπίνακες - Τζαμια - Διαχωριστικά-εμπορικό τμήμα
Υαλοπίνακες - Τζαμια - Διαχωριστικά-συντήρηση

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Πάντα στην διάθεσή σας